Peder Hedes Vej 80, 6731 Tjæreborg

Vil du bo nemt og godt i en mindre 1-plans bolig i Tjæreborg by - så er her muligheden. Beliggenheden er helt rolig, men afstanden til centrum er alligevel meget kort - på gåben er der cirka 600 meter til Brugsen og alle de andre ting i Tjæreborg's bymidte.

Andelsboligen fremtræder meget velholdt såvel ude som inde og der er tilhørende carport og redskabsrum. Haven er ugeneret og anlagt så den er nem at passe - uden græsplæne - i stedet for er der anlagt pæn stenbelægning kombineret med planter.

Indenfor er der 100 m2 bolig - opvarmet med gulvvarme - og følgende rum: Dejligt køkken/alrum i åben forbindelse med god stue - begge med meget lysindfald og 2 udgange til haven. Stort badeværelse med bruseniche. Entré og bryggers med vask og megen skabsplads. Soveværelse og ekstra værelse - begge med faste skabe.

Andelsboligen er en del af andelsboligforeningen Østparken - en pæn bebyggelse med i alt 22 andelsboliger og med kort afstand til natur, men samtidig helt tæt på faciliteterne i Tjæreborg by. Ring venligst til Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger, på tlf. 23276580.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.