Hjerting Strandvej 110, 6710 Esbjerg V

Strandvejsvilla på landsiden af Hjerting Strandvej - i et område med højt til himlen og og masser af frisk luft fra havet. Vælger du at bo i Hjerting - så bor du samtidig i ét af de dejligste områder i Esbjerg Kommune. Her bor du i byen, men er alligevel helt tæt på vandet og masser af andre gode naturoplevelser. Fra huset på Hjerting Strandvej 110 er der nem adgang til stranden og også kun kort afstand til bl.a. skole, foreningsaktiviteter og dagligvareindkøb. Få minutters gang fra ejendommen finder man sågar også Langlihuset, som rummer fitnesscenter og masser af tilbud indenfor sundhedsvæsenet - herunder lægepraksis med åben for tilgang af nye patienter.

Ejendommen udenfor: Villaen fremstår i pæn stand - er bygget i gule mursten og med tegltag. Vinduer og døre er fra 2006 og der er tilhørende muret garage/værksted. Haven er anlagt så den er dejlig nem at passe. Indenfor er der 154 veludnyttede boligm2 i ét plan - med følgende rum: Køkken/alrum og stue i åben forbindelse og med udgang til terrasse/have. Entré og bryggers/baggang. 3 store værelser. Gæstetoilet og badeværelse med både badekar og bruseniche.

Tag et kig på fotoserien og plantegningen - og kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger. Ejendommen sælges for dødsbo med sædvanlig ansvarsfraskrivelse. Der foreligger samtidig som normalt både tilstandsrapport, eleftersyn og ejerskifteforsikringstilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.