Der er tilhørende muret garage/værksted på 35 m2 - med automatisk port. Haven/grunden er rigtig flot anlagt, bl.a. med pæn forhave og stort, solvendt terrasseområde - afskærmet af læmur. Indenfor i boligen er der 126 veludnyttede boligm2 med gode, lyse rum. Her får du et hus med en god atmosfære og en fin rumfordeling. Ønsker man at lave køkken/alrum - så er det også en mulighed. Kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger." />
Rønnebærvej 21, 6715 Esbjerg N

1-plans villa - bl.a. med flot badeværelse, 2 toiletter og 2 børneværelser. Beliggenheden er i det attraktive Gjesing og hvor man kommer til at bo som én af de nærmeste naboer til det store grønne område "den hemmelige skov". Her kan man både gå og løbe ture - og tage på udflugt og spise i "madpakkehuset". Til Esbjerg's centrum er der cirka 4,5 km, mens at fitnesscenter og flere muligheder for dagligvareindkøb ligger indenfor både gå- og cykelsafstand.

Der er tilhørende muret garage/værksted på 35 m2 - med automatisk port. Haven/grunden er rigtig flot anlagt, bl.a. med pæn forhave og stort, solvendt terrasseområde - afskærmet af læmur. Indenfor i boligen er der 126 veludnyttede boligm2 med gode, lyse rum. Her får du et hus med en god atmosfære og en fin rumfordeling. Ønsker man at lave køkken/alrum - så er det også en mulighed. Kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.