Højtoftevej 28, 6700 Esbjerg

Højtoftevej 28 - en absolut god adresse i det eftertragtede Højvangskvarter. Her ligger der en villa, som I bør kigge nærmere på såfremt I f.eks. kunne ønske Jer følgende:

at bo i en arkitekttegnet villa, som bl.a. med sine rum og indretning er meget spændende og anderledes - på den gode måde.
at have gå- og cykelafstand til bager og indkøb - og flere gode skoler, både offentlige og private.
at få et dejligt hjem i et roligt kvarter og med under 3 km til Torvet, gågaden og alle midtbyen's muligheder.
at have en god bred indkørsel at komme hjem til - og en ugeneret have i en overkommelig størrelse.
at få lov til at nyde synet af en smuk aftenhimmel fra både terrasse, stue og køkken/alrum (det sidste fordi det er oplagt at lave køkken/alrum i én af de nuværende stuer).
at få et hus i let forskudte plan - 298 etagem2, heraf 198 m2 bolig og de sidste 100 m2 i en rigtig god og brugbar kælder.
at overtage en ejendom, hvor man har mulighed for at gå i gang med sine egne moderniseringsdrømme og få et fantastisk resultat.
at have et hus med flotte lysindfald, mange gode opbevaringsrum, 3 badeværelser og både ud- og indvendig adgang til kælder.
at kunne bo med soveværelse og 4 børneværelser - og 2 store disponible kælderrum med varme - heraf det ene et kæmpe stort aktivitetsrum.

Det var lidt ord om Højtoftevej 28 - her er det tilladt at drømme - og bagefter gøre dem til virkelighed.
Er du fristet af ovennævnte - eller af fotoserien og plantegningen - så kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.