Frodesgade 169, 6700 Esbjerg

Her har du chancen for at købe en villa med især 2 kæmpestore plusser. Villaen i Frodesgade 169 ligger på én af de meget sjældne brede grunde og har derfor fin plads på begge sider af huset. Derudover rummer huset et fantastisk køkken/alrum med en rigtig dejlig atmosfære og et godt kig til hele haven.

Grunden er på 737 m2 og har på venstre side af huset 26 m2 garage og på højre side en åben carportbygning. Ejendommen ligger helt tæt ved dagligvareindkøb og med den centrale beliggenhed er alle andre muligheder i Esbjerg's centrum også indenfor nem gå- og cykelafstand.

Huset er oprindelig bygget i 1930 og har i 2005 fået lavet en meget vellykket tilbygning, som er tegnet af arkitekt Peter Bolther. Det er denne tilbygning, som har muliggjort et køkken/alrum, som er noget helt særligt - her vil huset's fremtidige ejere komme til at nyde stemningen og opholde sig rigtig meget - også fordi at man herfra har direkte adgang til haven. Villaen rummer i alt 165 m2 bolig plus 79 m2 kælder og derudover har man udnyttet den sidste øverste "trekant" i tagrummet. I stueplan er der udover køkken/alrummet bl.a. gæstetoilet og til gadesiden 2 gode stuer. I tagetagen er der værelser og badeværelse - og i kælderen bl.a. vaskerum og diverse andre rum, som f.eks. kan bruges til værksted og depotrum. Tag et kig på plantegningen og kontakt derefter gerne ejendomsmægler for at bestille en fremvisning - eller hvis du har spørgsmål til ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.