Baldursgade 85, 6700 Esbjerg

Baldursgade er et gadenavn, som rigtig mange købere og sælgere forbinder med noget attraktivt og positive tanker. Det gør de bl.a. fordi det er en meget præsentabel og hyggelig vej tæt ved Esbjerg's centrum. Her er man kun et par kilometer væk fra alle Midtbyen's muligheder og bor samtidig i behagelig gå- og cykelafstand til flere gode skoler, både offentlige og private. Adressen Baldursgade 85 ligger på den blinde og mest rolige strækning af gaden og derfor ser man f.eks. af og til børn, der leger på fortov og vej.

Villaen udmærker sig bl.a. ved at være placeret på en meget regulær grund på 797 m2 - med en dejlig lukket have, som er helt ugeneret i forhold til naboer. Boligen er på 143 m2 bolig i forskudte plan plus en mindre kælder på 36 m2 - og der er tilhørende muret garage på 26 m2 med automatisk port. Moderniseringsgraden og rumindretningen fremgår af fotoserien og plantegningen - og synes du ikke at det nuværende hus er noget for dig - så kan du evt. overveje at bygge nyt.

Ejendommen sælges for dødsbo med sædvanlig ansvarsfraskrivelse. Der foreligger samtidig som normalt både tilstandsrapport, eleftersyn og ejerskifteforsikringstilbud. Kontakt venligst Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen for fremvisning eller nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.