Hostrups Alle 7, 6700 Esbjerg

Værsgo - her har du chancen for at købe en sjælden vare på Esbjerg's boligmarked. Et næsten nyt hus - fra 2018 - kun godt 2 km fra bymidten. Beliggenheden er Østerbyen, når det er bedst - lille, hyggelig, pæn og rolig gade - med kort afstand til både bager og dagligvareindkøb. Til Rørkjær skole er der under 1 km og er man til privatskoler så er der flere muligheder indenfor ca. 2 km's afstand.

Selve villaen er murermesteren's eget hus - og er opført på spændende og utraditionel vis. Resultatet er et arkitektonisk flot hus, såvel ude som inde - og hvor der samtidig er lagt vægt på at der overalt skal være så lidt vedligehold som muligt.

Her har du nogle få sætninger om hvad ejendommen bl.a. kan tilbyde: Dobbeltmuret kvalitetsbyggeri - med gulvvarme og energimærke A2015. Ædelengoberet tegltag, facader i grå og brune nuancer - med tagrender i blank zink og brun zink som stern og murkroneafslutning. Nem grund med gode opholdsarealer mod både syd og vest. Specielt på vestsiden af huset er der langs hele facaden et kæmpe terrasseområde - hvortil der er udgang fra alle opholdsrum. Også mod syd er der direkte udgang. Muret garage med automatisk port og direkte adgang til huset's bryggers/baggang. Garagen kan opvarmes og rummet kan derfor anvendes til flere formål. 213 gode og veludnyttede boligm2 med inventar fra Svane og generelt dyre materialevalg - i smagfuld og langtidsholdbar stil.

Er du fristet af ovennævnte - så tag med ejendomsmægleren ud og oplev resten i virkeligheden. Skriv eller ring venligst til Bolig 24-7 v/Svenne Nielsen - og få aftalt tid til en fremvisning. Du vil ikke blive skuffet - virkeligheden er mindst lige så god som det billederne viser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.